Info & Contact

Ierse Dansschool Keltisch Dansje doet haar best om de contreien boven de rivieren van Ierse danslessen te voorzien: in Amsterdam, Deventer, Emmen, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Halfweg NH, Hoorn, Leeuwarden, Lelystad, Lochem, Nijmegen, Utrecht, Zutphen en Zwolle! 
De lessen worden gegeven door een (voormalige) danseres van de keltische folkband Rapalje uit Groningen: Koosje Schouten (Codarts HBO Dans Academie Rotterdam).

In de danslessen worden zowel Ierse Stepdans (solodansen), als Ierse Céili (groepsdansen) aangeboden. Na een gezamenlijke warming-up waarin de technieken getraind worden die je in je solodansen kunt toepassen, kun je op je eigen tempo verder werken aan de passen waar je op dat moment mee bezig bent. We dansen ook altijd een paar Ceili's!


In de Celtic Ceili Cursussen bieden we andere dansstijlen uit Ierland aan: 
Setdans (in sets van vier dansparen) 

Sean Nos (Old Style - Solo Tap)

Dansplezier staat hoog in het vaandel, en daarom organiseren we graag met enige regelmaat Ierse dansfeesten! Op deze Céili’s hopen we zoveel mogelijk muzikanten en dansers uit het hele land te mogen verwelkomen om samen te spelen, te zingen en te dansen! 


Iedereen kan op elk gewenst moment instromen. Je kunt je inschrijven door een mailtje te sturen met je gegevens. Alvast hartelijk dank voor je aanmelding ;-)

Losse workshops en optredens

Uiteraard zijn er ook losse workshops te boeken. Leuk voor verschillende soorten feesten en festivals! Een workshop kan gecombineerd worden met een optreden. Mail voor een offerte naar info@keltischdansje.nl.

Wil je Rapalje een keertje zien optreden? Kom dan naar een van onze theater shows! Elk voorjaar geven we rond de 30 voorstellingen door heel Nederland! Check of we ook bij jullie in de buurt komen: http://www.rapalje.com/theater

Contactgegevens Keltisch Dansje:


Mail            info@keltischdansje.nl
Sms            +31 (0) 6 - 28169759